D.I.Y. Website

Φτιάξε την ιστοσελίδα - blog ή e-shop που πάντα ήθελες ΜΟΝΟΣ σου, στην no1 πλατφόρμα παγκοσμίως, το WordPress.

Και το σημαντικότερο;;;; Εντελώς Δωρεάν.

Πολλές φορές η κατασκευή ενός site μπορεί να γίνει ένας πραγματικός πονοκέφαλος. Οι εταιρίες που αναλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολλές…πάρα πολλές, και δυστηχώς δεν είναι όλες αξιόπιστες. Γεγονός που καθιστά την εύρεση του σωστού συνεργάτη εξαιρετικα δύσκολη -και συχνά κοστοβόρα- διαδικασια.

Ακομα και αν βρεθεί το αξιόπιστο web agency να αναλάβει το project μας, είναι πιθανό το κόστος για τις υπηρεσίες του να είναι απαγορευτικό για το badget μας.

Ή ακόμα, μπορει το τελικό αποτέλεσμα της δουλείας, δηλαδή το πως φαινετε και λειτουργει η σελίδα μας, να μην είναι όπως το είχαμε φανταστεί. Φαινόμενο που είναι αρκετά συχνό, αφου το γούστο και η οπτική γωνία είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και μοναδικό.

Αν λοιπόν αυτό που θέλετε είναι να φτιάξετε μια ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας το wordpress, να έχετε το ελάχιστο κόστος και η εμφανισή του να αντανακλά το δικό σας προσωπικό γούστο, τότε είστε στο κατάλληλο μέρος.
Σε ποιους απευθύνεται.
 • Αν έχεις άποψη και διάθεση

  Αν θέλεις να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην εμφάνιση της διαδυκτιακής σου παρουσιας. Αν έχεις άποψη και δεν φοβάσαι να την εκφράσεις. Αν έχεις χρόνο και διάθεση να προσπαθήσεις, να πειραματιστείς και να εκφραστείς.

 • Αν έχεις περιορισμενο budget

  Είναι η πιο οικονομική λύση, και μπορεί να φέρει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Έσυ θα χρεωθείς μόνο το hosting του site σου. Την εγκατάσταση του wordpress και των απαραίτητων εργαλείων θα την αναλάβουμε εμείς. Βρες το όνομα που θες να έχει το site σου και μπόρεις να ξεκινήσεις την κατασκευή του.

 • Αν είσαι επίδοξος web designer

  Αν νομίζεις οτι το web design σου ταιριάζει και θα ήθελες να αποκτήσεις δεξιότητες κατασκευής ιστοσελίδων με wordpress, πιθανόν αυτο είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης. Θα έχεις όλα τα εργαλεία ωστε να μπορέσεις να πειραματιστείς και να μάθεις.

Τι σας παρέχουμε
 • ΣΤΗΣΙΜΟ HOSTING

  Αρχικά θα στήσουμε και θα διαμορφώσουμε το hosting πακέτο σας, οπού εκεί θα ”πατήσει” το νεο σα site. Επίσης θα γίνουν βελτιστοποιήσεις για τηνασφάλεια και την ταχύτητα του server.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WORDPRESS

  Θα εγκαταστήσουμε για εσάς την πιο πρόσφατη έκδοση του wordpress. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την σωστή λειτουργία του, και θα εγκαταστήσουμε ένα ελαφρύ, ”γρήγορο” και εύκολο θέμα, ώστε να μην έχετε καμία δυσκολία να του δώσετε την μορφή που θέλετε.

 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ-ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ

  Θα εγκαταστήσουμε για εσάς τα απαραίτητα εργαλεία και πρόσθετα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ, να προσθέσετε την σελίδα των υπηρεσιών σας, σελίδα επικοινωνίας, να δειγματίσετε τα προιόντα σας κτλ.

  Επίσης θα μπορείτε πολυ εύκολα να διαμορφώσετε οποιοδήποτε στοιχείο της ιστοσελίδας σας.

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

  Είναι πιθανόν κατά την διάρκεια του όλου εγχειρήματος να έρθετε αντιμέτωπος με κάποια δυσκολία ή κάποιο πρόβλημα.

  Μπορείτε να είστε ήσυχοι. Ειμαστε στην διαθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία.

Τι θα χρειαστείτε
 • ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ

  Θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με προσβαση στο διαδύκτιο. Το λειτουργικό του υπολογιστή μπορεί να είναι windows ή mac. Δεν έχει καμία διαφορά.

 • DOMAIN NAME

  Η αλλιώς, όνομα-διεύθυνση για την ιστοσελίδα σας, πχ. www.mysite.gr

  Το κόστος ενός domain είναι 25€ και έχει διάρκεια 2 χρόνια. Εμείς σας προτείνουμε να το προμηθευτείτε απο την TOPHOST. Αν δεν γνωρίζεται την διαδικασία να κατοχηρώσετε ένα domain name, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

  Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να σας φτιάξουμε εμείς ένα domain, εντελώς δωρεάν που θα έχει την εξής μορφή ”www.mysite.axionseo.gr”

 • HOSTING

  Αυτό θα είναι το βασικό σας έξοδο, το οποίο δυστηχώς είναι και αναγκαίο. Το hosting εκτός απο αναγκαίο είναι και ιδιαίτερης σημασίας.

  Αλλά ας δούμε τι είναι το hosting. Με απλά λόγια είναι ο σκληρός δίσκος όπου εκεί θα είναι αποθηκευμένο το site σας. Όσο πιο ποιοτικός αυτός ο δίσκος, τόσο πιο γρήγορα θα ανοίγει η σελίδα σας

  Εμείς σας παρέχουμε ένα εξαιρετικό πακέτο hosting με κορυφαία χαρακτηριστικά σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, με ssd δίσκο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα σας εξασφαλίσει κορυφαίες ταχύτητες.

  Το κοστος του βασικού πακέτου hosting είναι 70€ ετησίως και σας δίνει 2 gb χώρο και απεριόριστο traffic. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτος ο χώρος είναι υπεραρκετός ,αλλά αν υπάρξει ανάγκη, δίνεται η δυνατότητα επέκτασης.

 • ΧΡΟΝΟ-ΔΙΑΘΕΣΗ-ΦΑΝΤΑΣΙΑ

  Αφού έχετε ολοκληρώσει όλες τις προηγούμενες απαιτήσεις, είστε πλέον έτοιμοι να ξεκινήσετε την δημιουργεία της ιστοσελίδας σας. Εξοπλιστειτε με καλή διάθεση, φαντασία και δημιουργικότητα και κάντε ακόμα και τον καλύτερο web designer να τρίβει τα μάτια του.

Φτιάξε SITE μόνος σου ΔΩΡΕΑΝ

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

Η εκπαιδευσή σας για να φτιάξετε μόνος σας την ιστοσελίδα σας θα χωριστεί σε 2 βασικές κατηγορίες:

 • Την βασική εκμάθηση του wordpress
 • Την βασική χρήση του elementor, του εργαλείου που θα σας βοηθήσει να φτίαξετε με ιδιαίτερη ευκολία, ότι είδους site θέλετε.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με το WORDPRESS

Ακολυθεί μία σειρά απο βιντεάκια που έχω δημιουργήσει, ώστε να γίνει η εκπαίδευσή σας, όσον το δυνατόν, ευκολότερη.

Καλή επιτυχία.

Μια πρώτη ιδέα

Δημιουργία σελίδων

Δημιουργία blog και άρθρων.

Και ας συνεχίσουμε με το elementor

Elementor Page Builder

Πολύ σύντομα θα ανεβάσω ένα βιντεάκι σχετικά με την χρήση του elementor.

Πως δημιουργούμε σελίδες, headers, footers κτλ.

Μέχρι όμως να βρω χρόνο για το φτιάξω, αφήνω εδώ ένα tutorial για το elementor, από το επίσημο κανάλι του στο youtube.

Απολαύστε το, και για όποιες απορίες ή δυσκολίες συναντήσετε, μην διστάσετε να μου στείλετε μήνυμα.

elementor page builder

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

Λοιπόν είστε έτοιμοι;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να στήσουμε το wordpress, το θέμα και τα απαραίτητα πρόσθετα και μπορείτε να ξεκινήστε το ταξίδι σας στον μαγικό κόσμο του web design.

Και αν στην πορεία συναντήσετε την οποιαδήποτε δυσκολία….

Μην ανησυχείτε…Μαζί θα βρούμε την λύση..