ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Έχετε μια επιχείρηση ή μια ιδέα και θέλετε να αποκτήσει παρουσία στο διαδίκτυο;

Είστε στο καταλληλο μέρος.

Your website is one of the FIRST IMPRESSIONS that someone will get of your business

Είναι γεγονός, Η πρώτη εντύπωση που θα έχει κάποιος για την επιχείρησή σας, θα είναι από την ιστοσελίδα σας. Γιαυτό θα πρέπει να είναι όμορφη, σύγχρονη, λειτουργική, να παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Οι περισσότεροι καταναλωτές ψάχνουν στο διαδίκτυο για πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να πάρουν εξυπνότερες καταναλωτικές αποφάσεις. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με έγκυρες μελέτες το 88% των καταναλωτών κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο για πληροφορίες προϊόντων και υπηρεσιών, πριν προβούν σε αγορά. Αϊτή η συμπεριφορά ως τάση, φανερώνει την αναγκαιότητα του να έχετε σωστή διαδικτυακή παρουσία

Αν θέλετε η επιχείρηση σας να είναι επιτυχημένη στην σύγχρονη αγορά θα πρέπει να έχετε επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ο ιστότοπος είναι η ραχοκοκαλιά της επιχείρησης σας. στον οποίο θα βασιστούν όλες οι στρατηγικές ψηφιακού marketing που θα εφαρμόσετε.

Κατασκευή ιστοσελίδων από την εταιρία AxionSeo σημαίνει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, σύγχρονο design, λειτουργικό περιβάλλον και άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Παρέχουμε λύσεις σχεδιασμού εταιρικών & προσωπικών ιστοσελίδων, blog ή ότι άλλο μπορεί να χρειαστείτε, φτιαγμένες στα μέτρα σας και σύμφωνα με τις ανάγκες τις επιχείρησης σας.

Δείτε μερικά από τα πιό πρόσφατα projects που δημιουργήσαμε.

Latest Project

websites promote you 24/7. no employee will do that

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εστιάζουμε στην Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη, άρα είναι μεγίστης σημασίας ο σχεδιασμός -design της ιστοσελίδας να είναι πρωτότυπος και μοντέρνος ώστε να κερδίσει άμεσα την προσοχή και το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Χρώματα, γραμματοσειρές, φωτογραφίες, γραφιστικά και sliders συνεργάζονται αρμονικά ώστε να δημιουργηθεί ένα οπτικά ελκυστικό αποτέλεσμα.

RESPONSIVE

Έχουμε περάσει στην εποχή όπου η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να σερφάρει στο διαδίκτυο. Άρα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ο σχεδιασμός μια ιστοσελίδας όχι μόνο να είναι responsive(δηλ. να εμφανίζεται σωστά σε όλες τις συσκευές) αλλά να σχεδιάζετε έχοντας ως προτεραιότητα την εμφάνιση σε κινητά.

Να είστε σίγουροι πως και οι χρήστες αλλά και η google θα το εκτιμήσουν

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Ένας εξίσου σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει την συμπεριφορά ενός επισκέπτη σε μια ιστοσελίδα είναι ο χρόνος φόρτωσης. Είναι τόσο σημαντικός που πλέον η google τον θεωρεί έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Άρα ένα ”αργό” site όχι μόνο θα δυσαρεστήσει έναν επισκέπτη αλλά θα τιμωρηθεί και από την google.

S.E.O.

Τελευταίο στην λίστα, αλλά πρώτο στις καρδιές μας. Το S.E.O. (search engine optimization) είναι το σημαντικότερο στοιχείο μια ιστοσελίδας. Γιατί όσο όμορφη και γρήγορη και responsive να είναι μια ιστοσελίδα, αν δεν είναι βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Γιαυτό πάντα φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που φτιάχνουμε να είναι seo optimized χρησιμοποιώντας σωστά τις επικεφαλίδες, τις meta περιγραφές, τα keywords και πολλά, πολλά άλλα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων - Τιμές

Δημιουργούμε στατικές και δυναμικές σελίδες, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν αρνητικά και θετικά. Οι βασικές διαφορές είναι οι έξης:

  • Οι στατικές ιστοσελίδες είναι συνήθως πιο απλές υλοποιήσεις για παρουσίαση επιχειρήσεων, οι οποίες δεν απαιτούν συχνή ανανέωση του περιεχομένου. Είναι αισθητά πιο γρήγορες και πιο ασφαλείς από τις δυναμικές, μιας και δεν υπάρχει βάση δεδομένων ή περιβάλλον διαχειριστή. Φτιάχνονται με κώδικα html και για οποιαδήποτε αλλαγή (στοιχειά επικοινωνίας, φωτογραφίες κτλ) θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με τον προγραμματιστή.
  • Οι δυναμικές ιστοσελίδες (WordPress) έχουν βάση δεδομένων και περιβάλλον διαχείρισης και η αλλαγή του περιεχομένου δεν απαιτεί την παρουσία προγραμματιστή, μιας και είναι αρκετά εύκολη η τροποποίηση κειμένων ή η αντικατάσταση φωτογραφιών, ακόμα και από έναν βασικό χρήστη υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση παρέχετε εκπαίδευση για την βασική χρήση του wordpress.

Το κόστος για την κατασκευή μια δυναμικής ή στατικής ιστοσελίδας ξεκινάει από τα 300€ και προσαρμόζετε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Στο 95% των περιπτώσεων το κόστος δεν ξεπερνάει τα 500€, και σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, από το hosting και το domain μέχρι την τελευταία κατασκευαστική λεπτομέρεια.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Αν είστε σε διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου συνεργάτη για την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας δώσουμε μια προσφορά ή να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας